Σικαλιάς: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί" Εκτύπωση E-mail
24.08.10
Image
Ο Σικαλιάς στο pasgiannina.gr
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 12 Σεπτεμβρίου καλείται να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League τον Πανθρακικό μετά την χθεσινή κλήρωση που έγινε. Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γιώργος Σικαλιάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ σχολιάζοντας την πρώτη αγωνιστική και την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη, ενώ αναφέρθηκε  στην πορεία της προετοιμασίας, αλλά και στην αγωνιστική εικόνα που έχει δείξει ο σύλλογος στα τελευταία φιλικά παιχνίδια.

Αρχικά ο Γιώργος Σικαλιάς μίλησε για την χθεσινή κλήρωση: "Πιστεύω ότι το πρόγραμμα το οποίο έχουμε είναι καλό. Την 1η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τον Πανθρακικό ο οποίος γνωρίζουμε ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας, όμως, αναμένεται να είμαστε έτοιμοι και σε ένα γεμάτο γήπεδο θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Πιστεύω όμως ότι διαθέτουμε ποιότητα για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας παρουσιαστούν".

Στην συνέχεια ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε και για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας: "Η ομάδα στην διάρκεια της προετοιμασίας δούλεψε πολύ καλά και πάρα πολύ σκληρά. Παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω ότι θα γινόμαστε καλύτεροι και θα βελτιωνόμαστε".

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια ο ΠΑΣ, ο Σικαλιάς τόνισε: "Η ομάδα σε όλα τα φιλικά τεστ που έδωσε, έδειξε ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο. Ειδικά στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Λάρισα, ο ΠΑΣ έδειξε χαρακτήρα και πιστοποίησε ότι είναι ομάδα Super League".

 

(12:50)

Τελευταία ανανέωση ( 21.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com